Tuesday, November 29, 2011

Artwork suda sampai..

Tq to Kak Zai, sbb berjaya juga draw as per requested. Masha dah tempah art ni awal bulan aritu, n cepat je kak zai siapkan. Urgent nk art work ni because nak masukkan pada kad kawen yang Masha tempah nnti. Fyi semua rakan2, Kak Zai ni my ex-officemate, kak zai mmg sangat berbakat..sekarang dia dah fulltime ambil tempahan lukisan kaligrafi, kartun2 pon dia boleh buatkan. Kalau pada sesapa yang nak tempah boleh contact Kak Zai kt blog LukisanKaligrafiMurah dia, n kalau nak tengok2 design ArtWork Kak Zai, bley tgk kt page FB Kak Zai-Lukisan Kaligrafi ni..

 dah tak surprise dah, hehe, xpe2 nak tunjuk gak..tak sabar2..

Masha, dah sempat siapkan Tunjuk Arah ke rumah Masha and rumah Mr.EverDale time majlils nnti based on this ArtWork, edit guna Photoshop..
 ok tak?..

Sunday, November 27, 2011

Counting Days

Huhh..ni baru btol2...lagi 2 bulan nk tukar status ni..takot, xsabar2, nervous sume dah rase skrg..he really close to me now..Doakan, semuanya berjalan dengan lancar seperti yang dirancang..Aminn.


Friday, November 25, 2011

Idea Baju Sanding

Wah2..lama nya tak tulis blog..rindu2 kat blog ni..busy sangat 2-3 minggu ni..nak sakit2 dah..tidur tak cukup, rehat tak cukup ..huhu..Finally, setelah 8 x UAT bersama user, dan pagi tadi dah demo kt Dato' KP JPJ, Dato' Solah..Alhamdulillah, all run smoothly.. Kudos to all  IDM Team..:-)..penat lelah berbaloi..Tengah pening sebenarnya ni, take time sekejap nak tulis blog. 

Esok Masha & Mr.EverDale nk pergi JB, nk pergi Butik Pengantin Izad kt sana plak..2 minggu lepas Mr.EverDale turun Ipoh, pilih and fitting baju pengantin..Mula2, ikotkan nak save bajet guna design baju pengantin yang dah sedia., tapi tiba2 ternampak baju pengantin yang ditempah oleh pengantin yang lain, memang Masha tak tahan sangat tengok design baju pengantin yang didesign baru tu. Last2, lepas discuss dengan Mr.EverDale and dapat kautim dengan Kak Laila, owner butik tu, dia agree nak bagi less rm100, supposely kalau design baju lain kne rm200, Masha dpt rm100 je..best2..sbnarnya dah boring tgk design baju pengantin yang mostly kebaya/jubah labuh,.then Masha request nk design macam baju kurung moden, ala2 baju Salma Mentor di AIM ' 11 baru2 ni..
 Wan, pinjam gambar ye..hehe..

Sangat suke design kain, macam baju di bawah ni punya kain ye..yang tak kembang sangat dan tak meleret sangat..tunggu dan lihat ye..
Disebabkan baju nikah Masha dah siap, tak sempat nak tukar design dah..takpe la..hehe..tak sabar2 nak pergi fitting baju nikah dah..:-)..lagi 2 bulan...Alhamdulillah, semua yang perlu dibooking, sudah di booking..dokumen2 pon dah settle..

Thursday, November 3, 2011

Busy


Since 27/10 till tomorrow 4/11..Busyyyyyy sgt..:-(..No time for myself either..huhu..I want to sleep...Zzzz..

There was an error in this gadget

~ You Might Also Like~

Related Posts with Thumbnails

Disqus for Story of MyChantique

blog comments powered by Disqus