Monday, November 26, 2012

Tempahan buat Inai di area Ipoh

As-salam, 

Masha arini nak promote sikit akak Masha yang boleh mengambil tempahan membuat inai untuk pengantin kawin dan untuk suka2..Tapi kat area Ipoh je la available..Masha pon boleh buat inai jugak, kt area Selangor ni. Sila tengok design2 dia.







yang paling last ni inai yang akak Masha buatkan time masha kawen dulu..sarat kan..design boleh tuka kalo nak, yang sarat tu sebab Masha yang requested..hehe...kalo de sesiapa yang berkenan, boleh la contact/sms akak Masha, Kak Shila - 013-5186634 or bley PM dia kt facebook - NorShila Suhaimi or PM Masha pon buleh..

Wednesday, November 21, 2012

Wordless Wednesday ver 2.8


p/s:  I can read..can you?..(",)

Sunday, November 18, 2012

Alhamdulillah..


Alhamdulillah, Subhanallah, Allahuakhbar..syukur doa dan usaha selama 9 bulan ini termakbul juga..syukrann..doakan masha n baby sehat sntiasa ye..

p/s-1: di saat ini berada di Fraser Hill-2nd honeymoon..happy sesgt with this good news..
p/s-2: hobby every month sementara menunggu kehadiran cahaya mata, mmg suka check pregnancy senyap2 (tanpa pengetahuan hubby) guna upt sendiri kt rmh..tu yg pic atas tu byk -ve je..hehe..collection dari beberapa bulan lepas..

Published with Blogger-droid v2.0.4

Wednesday, November 14, 2012

Ahlan Wa Sahlan Ya 1 Muharram 1434 H

As-salam, 

No Wordless Wednesday today because today is the last day in the year of 1433 H/Masihi. Azam baru untuk tahun baru start esok, Masha berdoa semoga dapat hidup bahagia with family & suami terchenta Azmeer Ismail, semoga Masha dapat lulus semester akhir ini dengan pointer above 3.5, semoga dapat settlekan thesis dengan lancar, tanpa halangan dan lulus dengan cemerlang, semoga berjaya convo tahun depan with baby (InsyaAllah) dan semoga Masha n hubby dimurahkan rezeki dan dikurniakan rezeki zuriat yang soleh dan solehah..Aminn..Dan jangan lupa ya kawan, petang ni after solat Asar dan before solat Maghrib baca doa akhir tahun, dan after solat Maghrib baca doa awal tahun. InsyaAllah, semoga kita semua berada dalam rahmat Allah S.W.T..


There was an error in this gadget

~ You Might Also Like~

Related Posts with Thumbnails

Disqus for Story of MyChantique

blog comments powered by Disqus