Friday, February 15, 2013

Syukur..Alhamdulillah..

As-salam, 

Harini 15/2/2013 , genap setahun Masha bekerja di UiTM..dan harini juga merupakan hari Jumaat dimana result final Master of Science (Computer Science) Masha dah keluar..syukur alhamdulillah..unsangkarable..Masha pass with flying colors.. lepas dari target Masha selama ini..syukur sangat..pagi2 tadi buka je email, terus menangis tengok result sendiri n tros call hubby..

Masha nak ucap banyak2 terima kasih kat family Masha especially, hubby Masha-Mr. Syahrul Azmeer yang banyak support & berkorban untuk Masha, my parents in law- mama n abah, my parents- abah & mak, sibling , officemate, and friends yang banyak bagi support & tunjuk ajar..serta supervisor Masha - Dr. Hj. Mazani Hj. Manaf & exerminers- Mr. Hafidz & Dr.Elaiza..hehe..dah mcm acknowledgement plak kan..tak kesah la..tapi Masha happy sangat harini..Shukran Jazilan (ﻼﻳﺰﺟ اﺮﻜﺷ)..Ya Allah..



 

Friday, February 8, 2013

Our 1st baby stuff



As-salam..
Dah selamat habis bulan Januari, n sudah masok 8 hari di bulan February 2013..alhamdulillah..masuk minggu ni baby dh 17weeks..ari isnin lepas, 4Jan..bru lepas 2nd checkup..alhamdulillah..baby n masha sihat..tp xdpt free scan..xsabar sgt nk jumpe baby..tgu 3rd checkup plak bln dpn..nk jumpa baby lg...kali ni dpt ubat Obimin je.. Kelmarin barang baby yg dibeli online sudah smpai..comei sangat..ni dia..tilam green bebear..
Published with Blogger-droid v2.0.9
There was an error in this gadget

~ You Might Also Like~

Related Posts with Thumbnails

Disqus for Story of MyChantique

blog comments powered by Disqus