Monday, September 30, 2013

4D = Real

As-salam..

Yes..still Monday blues..so ptg2 ni sementara tunggu nk solat Asar, edit gambo jap..same tak kawan2..


Hehe..cute je..time tu pic dalam pantang..muka baby Annur pon banyak kulit2 mengelupas lg..ni pic baru lepas cukur rambut kot tu..xsampai sebulan lg kot umur dia..ni la da power of sound wave dat created the image in 3D/4D..

Tuesday, September 24, 2013

Hi, saya dah 2 bulan

As-salam, 

Semalam 23 Sept, Masha n hubby bawak baby pergi cucuk untuk 2 bulan. Alhamdulillah, berat baby dah naik- 5.0 kg, dan panjang- 58cm..Kesihatan semua ok..So far, baby Annur dah pandai senyum sejak dari sebulan setengah lagi dan sudah pandai mengagah (membalas percakapan orang). Syiok kalo dapat sembang dengan dia, macam dia paham je apa yang kita cakapkan..hehe..

Dan harini, 24 Sept, Masha dah start bekerja dan merupakan 1st day baby Annur di rumah baby sitter..huhu..si far , dari pagi tadi babysitter update thru whatsapp perkembangan baby..baby tgh bokpe, dan ada hantar gambar baby..alhamdulillah..baby ok je..juz petang tadi dia meragam cket, sebab nak nenen ummi dia..huhu..mau balik suda..rindu sama itu budak domok..kawan2 semua doakan baby Annur sehat2 dan elok2 saje di rumah baby sitter esok2 ye..bubye..

Wednesday, September 11, 2013

Wordless Wednesday ver 3.9

P/s: She exactly look like her father..like father, like daughter..

Tuesday, September 3, 2013

Merdeka!!..ummi nye..

As-salam..

Semalam, genap 44hari umur baby Annur Marissa, dan ummi nye pon officially dh abes pantang..yeayy..bleh kuar rumah..sabtu ni nk bwk baby jln2..bosan kot, dok rmh je..dh lme xdrive, dh lme xg cucuk duet, dh lame xshopping...hehe..

Baby Annur suda semakin babap..alhamdulillah, hopefully beratnya dh bertambah la...baby dh pandai dan xbrape berjaga mlm..dh xnanges time mandi n pakai bju..kalo dlu time berpantang kt ipoh..merap sangat..mandi nanges, pkai baju nanges..sekarang, dh senang menjaganya..Masha dh seminggu blik KL, n leh survive menjaga si kecik ni sorang2..alhamdulilah..kadang2 jaga dia, sampai diri sendiri tak terjaga..baby Annur sangat manja..nak kte dekat dgn dia je..

Lagi 17hari dah nk masok kije..sape la yang nk jaga baby nnti..tak jumpa baby sitter lg ni..huhu..mak mcm xdpt nak jaga baby, tak brape sehat..huhu..hopefully sempat cari b4 masok kije..

There was an error in this gadget

~ You Might Also Like~

Related Posts with Thumbnails

Disqus for Story of MyChantique

blog comments powered by Disqus