Monday, January 27, 2014

Happy 2nd Anniversary

As-salam
Syukur alhamdulillah masih diberi kesempatan olehNya untuk mengecapi bahagia di dunia ini bersama insan yang amat ku sayangi..Semoga perkahwinan ini diberkati olehNya dan berkekalan hingga ke syurga..Ummi sayang babah n baby Annur slalu..270112-270114..

Thursday, January 16, 2014

Happy Birthday To Me, 27

As-salam
Alhamdulillah..Tq Allah kerana Engkau masih tetap melindungi diriku dan memberikan nafas kehidupan terhadapku..Bertambahnya umur bererti berkurangnya usiaku, mudah-mudahan usia yang tersisa ini, Aku tetap dapat memberikan manfaat yang terbaik kepada semua..
Alhamdulillah, tahun ni berkesempatan meraikan birthday bersama baby n mr.hubby terchenta..really happy..kali ni mr.hubby belikan pavlova..as I wish..hehe..yg best nye, mr.hubby buat kejutan dgn membuat delivery pavlova tu ke opis..dah la time org yg nk delivery pavlova tu Masha tgh meeting. .naseb bleh kuar jap..ambil je kek..tros simpan kt pantry... suke2..mlm tu plak..after blik kje..tros pickup baby Annur n pergi Jusco Equine, celebrate birthday n dinner at Kenny Rogers..TQ Mr.Hubby 4 everything..love u so much..(",)..
Dikesempatan ini Masha nak ucapkan terima kasih byk2 kepada sesiapa yang wish Masha thru FB, email, whatsapp n sms.. Seperti biase every year musti kira total wish kn..this year dlm 80 orang je yang wish..Rasa happy sangat n terharu atas wish dan doa kalian. Semoga Tuhan melimpahkan pula keimanan, rahmat, barakah, kesihatan dan rezeki kepada semua..Ameen..(",)..

Monday, January 13, 2014

Newyear Ex-Code8 Reunion

As-salam

Alhamdulillah..sudah 13 hari kita pada tahun 2014..baru ade chance nk update new entry kn..busy le sangat..masuk2 new year je, hari2 kne attend meetings..disebabkan dateline project dh dekat na..n every weekend ade je event..

Berbalik kepada title di atas..Pada 1st Jan 2014 lepas, unplanned event organised by my ex-housemate- Izzah..fyi Izzah ni after married tros berpindah kt Terengganu..n kalo ade chance/cuti je dia akan datang KL dgn hubby n baby Rifqi..so, dia contact semua kawan2 Code8 untuk gathering..kli ni kami berkumpul di Bumbu Desa, Alamanda Putrajaya. 

Sangat excited n kelam kabut masing2 dtg dgn baby..tapi sangat best..yg xbest nye sbb xdpt nk sembang lame2..Sesampai je kt Bumbu Desa, penuh dgn stroller n babies..hehe..suke2... masing2 bertukar2 baby..ade yg nanges la nk tdo la nk susu la..lepas je lunch..kami cepat2 ambil pic reramai...sbb baby masing2 dh sleepy. Hopefully nextime dpt organize holiday kt pulau mana2 ke, so that we can spentime n chatting together ..

There was an error in this gadget

~ You Might Also Like~

Related Posts with Thumbnails

Disqus for Story of MyChantique

blog comments powered by Disqus