Monday, October 19, 2015

Adikbaby dh sebulan..Alhamdulillah. .

As-salam..

Sekejap je masa berlalu..Adikbaby pon dh masok 30hari semalam..18 Oct 2015..Alhamdulillah, sesi berpantang kali ni Masha rasa Masha sangat cool, takde nk pressure2(kalo baby taknak tidur time pagi2 buta)..Juz follow the flow sebab dah penah experience before this dan dh dapat membaca pe'el baby2 tengah dalam pantang ni  dimana mereka masih tak dapat bezakan siang dan malam..so, jangan lah marahkan baby2 ni..layankan aje..Adik Maya ni pon alhamdulillah mudah dijaga..esok baru  nak pergi KKIA di Ipoh ni untuk cucuk sebulan dia..hopefully dia behave la esok ye..daa..enjoy the pic..



Monday, October 5, 2015

Adikbaby dh motak..

As-salam..

Arini dah masuk 17hari berpantang dan adikbaby pon dh berumur 17hari..so far..alhamdulillah..adikbaby senang dijaga dan tak banyak pe el macam kakaknya dulu  time  berpantang..pada hari baby ke 8hari, Masha baru start berurut 3 hari berturut-turut..dan pada hari baby ke 10hari, makcik  urut tu cukurkan rambut adikbaby..dan adikbaby sangat behave..diam je dia..tidur..so senang la nak bercukur..so di sini Masha attached pic skali, kot2 la nanti adikbaby nak tengok ke..hehe..

p/s: huhu..counting days..now cravings for coffee n tea (kne pantang caffein..sabo je la..)

There was an error in this gadget

~ You Might Also Like~

Related Posts with Thumbnails

Disqus for Story of MyChantique

blog comments powered by Disqus