Monday, November 26, 2012

Tempahan buat Inai di area Ipoh

As-salam, 

Masha arini nak promote sikit akak Masha yang boleh mengambil tempahan membuat inai untuk pengantin kawin dan untuk suka2..Tapi kat area Ipoh je la available..Masha pon boleh buat inai jugak, kt area Selangor ni. Sila tengok design2 dia.







yang paling last ni inai yang akak Masha buatkan time masha kawen dulu..sarat kan..design boleh tuka kalo nak, yang sarat tu sebab Masha yang requested..hehe...kalo de sesiapa yang berkenan, boleh la contact/sms akak Masha, Kak Shila - 013-5186634 or bley PM dia kt facebook - NorShila Suhaimi or PM Masha pon buleh..

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

~ You Might Also Like~

Related Posts with Thumbnails

Disqus for Story of MyChantique

blog comments powered by Disqus