Thursday, May 31, 2012

Bantuan diperlukan!!!!

Untuk pengetahuan semua, Masha telah entered satu contest ni, Peraduan Deko Bersama Lukisan Kaligrafi dimana Masha perlu mengambil gambar sekreatif yang mungkin, dimana dalam gambar tersebut perlu ada Art yang telah dibeli oleh Masha dar Page Lukisan Kaligrafi Murah ini dan apabila selected by the admin, pic untuk penyertaan Masha perlu di 'LIKE' untuk menjadi pemenang. dari 20/5 till 4/6 duration untuk 'LIKE, dan so far pada hari ini 31 May, 2012, 15:18 PM, total like Masha telah mencapai 117 like (huhu..masih tidak cukup)..maka disini Masha ingin memohon jasa baik rakan2 blogger semua untuk like pic pada link ini before or till 4 June ini. Jika ada rezeki ada la..Tolong ye rakan..TQ TQ TQ..Jasa kalian amatlah dihargai..(",)



Wednesday, May 30, 2012

Wednesday, May 23, 2012

A love post to My Mr Syahrul

"Hehe..Besday Boy"..dari semalam la Masha dok ckp mende ni je..suke..smbil cubit pipi dia dengan dimple dia...hubby jawab.."Esok la besday"..xpe , tapi masha smlm ntah berapa kali dok ckp "Happy Birthday b, luv u".."Tq Syg..." jawabnya, simple je, tapi penuh bermakna..tapi semalam, tak dapat tunggu sampai pukul 12, hubby dah tetidur kat hall..letih dan kenyang sangat agaknya..takpe la, kesian tengok dia..tidur..malas nak kacau..dah habis tengok tv, Masha kejutkan dia masuk tidur dalam bilik..before tidur, wish lagi " Happy Birthday b.."..

Masha plan macam2 nak buat time birthday, tapi semua tak jadi..:-(..dah le ada test malam ni..kalo xde test memang nak ponteng je kelas..nk celebrate together2..present dah beli awal bulan lagi,.beli cepat2, takot kering di pertengahan bulan ini..hehe..Apa2 pon, Masha sangat bahagia dan bersyukur dapat hidup bersama Mr. Syahrul sehingga ke hari ini dan selamanya insyaAllah..Entry ini special untuk b..


Dear My Hubby, Mr Syahrul...
A man that is full with love and loved.

I pray with full of sense thanksgiving in Allah, because giving time for me to know meaning of love from a man and Allah, appreciate extraordinary sacrifice that spark off realization and give me time to stamp as cool as love snow.

For my beloved husband, my prayer I specific point to you. A moment when I bow that long, I pray so that your life in blessing of God. May Allah lengthening your age, given a clean bill of health and good fortune that is full blessing.

I pray, let only the best occurring in our life, world and eternity together we groping full of thanksgiving. My hope and dream, so that I were capable of doing you to smile everyday and laugh our moment together with pass over age. May Allah give me strength to supply calm in your heart although when comes our living moment in throw wave.

Thank you Allah because You make him for me.
Thank you b, because present of you in my life now make my life complete.
Love you till the end..
There was an error in this gadget

~ You Might Also Like~

Related Posts with Thumbnails

Disqus for Story of MyChantique

blog comments powered by Disqus