Thursday, January 16, 2014

Happy Birthday To Me, 27

As-salam
Alhamdulillah..Tq Allah kerana Engkau masih tetap melindungi diriku dan memberikan nafas kehidupan terhadapku..Bertambahnya umur bererti berkurangnya usiaku, mudah-mudahan usia yang tersisa ini, Aku tetap dapat memberikan manfaat yang terbaik kepada semua..
Alhamdulillah, tahun ni berkesempatan meraikan birthday bersama baby n mr.hubby terchenta..really happy..kali ni mr.hubby belikan pavlova..as I wish..hehe..yg best nye, mr.hubby buat kejutan dgn membuat delivery pavlova tu ke opis..dah la time org yg nk delivery pavlova tu Masha tgh meeting. .naseb bleh kuar jap..ambil je kek..tros simpan kt pantry... suke2..mlm tu plak..after blik kje..tros pickup baby Annur n pergi Jusco Equine, celebrate birthday n dinner at Kenny Rogers..TQ Mr.Hubby 4 everything..love u so much..(",)..
Dikesempatan ini Masha nak ucapkan terima kasih byk2 kepada sesiapa yang wish Masha thru FB, email, whatsapp n sms.. Seperti biase every year musti kira total wish kn..this year dlm 80 orang je yang wish..Rasa happy sangat n terharu atas wish dan doa kalian. Semoga Tuhan melimpahkan pula keimanan, rahmat, barakah, kesihatan dan rezeki kepada semua..Ameen..(",)..

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

~ You Might Also Like~

Related Posts with Thumbnails

Disqus for Story of MyChantique

blog comments powered by Disqus