Friday, June 13, 2014

Selamat Hari Lahir Suamiku - ke 29 tahun..di Flora Cafe, Ampwalk.

As-salam,

This is throwback entry since xsempat nak update blog pada hari kejadian..iaitu apada 23 Mei 2014 (Jumaat) merupakan Hari Lahir Suami terchenta..sorry b, lambat update entry ni..hehe..Masha punya plan this year, nk having candle light dinner..tak kesah la kt mana2 restaurant or hotel yang affordable la..hehe..Naseb la hari gaji jatuh pada hari besday En. Hubby..hehe..So, setelah di suggest oleh officemate, Masha pon booking la Flora Cafe, Ampwalk, Jalan Ampang, KLumpur..2 weeks before hari kejadian..nak buat surprise..xnak bagitau dinner kat mana kan..

Planning berjaya akhirnya, dengan bantuan Owner Flora Cafe...Masha yang excited sebenarnya sebab tengok Flora Cafe sangat la cantik..banyak bunga2 dah cam kt pelamin je..hehe..syiok..So, kalo korang ada chance nak celebrate event apa2 dalam suasana yang romantic, Masha suggest datang la Flora Cafe..ada package birthday dan makanan yang korang boleh pilih..makan pon boleh tahan sedap gak..Anything bleh pm Flora Cafe di fb page mereka..So, enjoy da pic..







Thank you for the best years together and most of all thank you for being the man we’re so proud to call Babah! In some ways we’re so alike and in other ways, we’re totally opposite. 
But always, U COMPLETE Me…
’Cause all of me, Loves all of you..
My Syahrul Azmeer..
Happy Birthday My Love..29th..
230514

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

~ You Might Also Like~

Related Posts with Thumbnails

Disqus for Story of MyChantique

blog comments powered by Disqus