Sunday, October 17, 2010

Bubye + Anniversary..

Entry ni dh outdated sebenarnya, nak diceritakan disini.. Minggu lepas merupakan minggu terakhir Masha bekerja di Mimos. Sepanjang setahun, banyak suka duka yang Masha tempuh dan banyak pengalaman Masha kumpul untuk dijadikan pengajaran dan menambahkan ilmu di dada ini. Tanggal 14 Oktober merupakan tarikh last Masha bekerja disana,.Rasa sungguh lega + berat sikit + sedih sikit pon ada, sebabnya rasa best bekerja disana bersama rakan2 seangkatan yang umur lebih kurang dan ramai yang sama uitm, rasa takde gap sangat dan diorang pon banyak membantu, terutamanya my best colleague Kavitha, Izan, Alena dan yang lain2..Miss u guys very much.
Mimos's environment 

The next day nya 15 Oktober merupakan hari ulangtahun Masha dan Mr.EverDale buat kali ke 2..Alhamdulillah, sepanjang suka duka dan kesabaran si dia melayan kerenah Masha yang macam budak2 xcukup umur ni telah kekal sampai ke hari ini. Dan Masha berharap sangat perhubungan ini akan kekal hingga hujung nyawa kami.Aminn..Seperti yang dijanjikan, Masha telah bagi Dumbell sebagai hadiah Anniversary..hehe..Semoga membuahkan hasil..Tunggu dan lihat pada anniversary next year..hehe..Si dia pula bagi Masha 1 office attire suite...best2..I love it..;-)


meatball + chicken wings + egg tart

On My anniversary day..Masha merasa juga la jdi penganggur 1 hari..hehe..Masha sebenarnya teringin sangat nak makan meat ball kat Ikea, jeles plak tengok kawan2 dok cakap meatball kat sini sedap bagai la..Last2,.Mr.EverDale pon bawa la Masha jalan2 shopping furniture rumah dan makan meatball..Hari ni sangat best. Thanks for everything my dear..Kat Ikea Masha beli meja, kerusi dan lampu..semua untuk rumah Masha, si dia pon shopping benda yang sama untuk rumah dia.Just color je lain..Adeih..sangat tak sabar nak ade rumah sendiri, nanti nak decorate sendiri bagi nampak futuristic with theme black + white + red...so smart..I hope so..;-)..
 Combination black Evert stool with red lack side table + my black n red rectangle carpet (simple)

Not floor uplighter..so..nice..:-)

This Monday, my new car persona will arrive..So..can't wait to drive it..Saksikan kemunculannya di dalam hidup Masha..:-) That's all for now..Till we meet again. Tomorrow I'll be register to new company called Heitech Padu(HTP)..best of luck for me..

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

~ You Might Also Like~

Related Posts with Thumbnails

Disqus for Story of MyChantique

blog comments powered by Disqus