Tuesday, October 5, 2010

Potong!!


Gambar di atas ni hanyalah gimik semata-mata, tapi ada la kena mengena perkataannya sedikit dengan tajuk entry kali ni...

Setelah membayar 4 bulan tanpa mendapat service, dh ckup setahun 2 bulan Masha langgan service Streamyx ni..Finally, semalam dh selamat potong streamyx..lega den..Free2 je T* dapat duet, service takde, bukannya tak report, bukannya tak call helpdesk, tapi memang tension la..dah la habis duit asyik call, dah tu bukannya nak tolong solve problem, lastly bayar juga la buta2 kt diorag..takpe2, pasni memang nak boikot tros le sampai bile2..kalo nak pkai yang wireless nye, pakai service lain lg okie..tukar P1 or Time dot com pon okie juge..:-)..nak promote cket, mahal cket je, tapi service okie, tapi kena check dulu le location tempat tinggal kte ade ke tak signal, kalo dak, hampeh gak..hehe..tapi disebabkan kawasan rumah baru Masha ni takde connection for P1, terpakse la pakai celcom bb..pon ok le jugak..

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

~ You Might Also Like~

Related Posts with Thumbnails

Disqus for Story of MyChantique

blog comments powered by Disqus