Sunday, January 16, 2011

Happy Birthday to me..

1st things first, now my age + 1 more number , but still sweet 24..hehe..kantoi sudah.. Mula2 sehari sebelum birthday lagi dah dapat birthday wish from JobStreet, Hotlink, Petronas Bandar Puncak Jalil, Jusco..hehe..terharu plak..and terasa ramai plak kawan2 fb yang wish and almost 160++ yang wish thru fb kot..kira plak la kan..Sangat2 happy but quite sad on the day.. tak tau la sebab ape, sangat emo..1 hari menangis xtentu pasal..xde mende pun nak nangis, maybe sebab terasa sunyi sorang2 kat rumah tanpa family disisi..Lepas mak call wish birthday..terasa sedih sangat2..miss my mom..Walaupun sedih, nasib ada family Mr.EverDale..Malam tu diorang ajak family dinner ramai2 makan kat Puncak Jalil..relief sikit sedih dihati melihat baby sophie & telatah family Mr.EverDale..thanks a lot..love u all..and to my Mr.EverDale, thanks very much for the present that will brings pahala to both of us..Sorry for everything that hurt u..I don't mean for that..I hope our relationship will everlast..n love u till the end of my life..

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

~ You Might Also Like~

Related Posts with Thumbnails

Disqus for Story of MyChantique

blog comments powered by Disqus