Sunday, October 16, 2011

Happy 3rd Anniversary to me & u..

Sedar tak sedar, harini masuklah 3 tahun Me & Mr.EverDale bersama..Macam tak percaya je, orang yang kita cari selama ini ada depan mata kita je sebenarnya..Masha tak pernahkan story kat korang macamana Masha kenal Mr.EverDale ni..untuk pengetahuan semua, ataupun yang dah tahu Mr.EverDale ni satu kelas degree dengan Masha..Selama 1 kelas dengan dia, tak  pun bersembang malahan bertegur sapa dengan dia langsung walaupun Masha ni class rep buat 3 tahun berturut2 time degree dulu..huhu..Maybe sebab takot kot, muka dia garang sket..hehe..n dia pon boleh tahan diam jugak la..jarang la dengar suara dia dalam kelas..

Alkisahnya berlaku time end of Ramadhan 2008, Masha tiba2 dapat message wish hari raya dari dia. Pelik sket ok..setau Masha, Masha tak pernah kasi no phone kat dia n dia pon tak pernah sms Masha. So..starting from that sms, we keep on sms till now..we still love to sms each other, compare to call..hehe..Masha rasa bersyukur sangat atas pertemuan dengan dia, setelah beberapa kali frust dengan lelaki ni..dan Masha berharap dapat kekal bersama dengan Mr.EverDale hingga hujung nyawa..InsyaAllah, dengan izinNya, end of January next year I'll be going to be his Mrs.Syahrul..Happy Anniversary my Fiance Syahrul Azmeer Ismail..love you.. 

                                                                       A love note to you

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

~ You Might Also Like~

Related Posts with Thumbnails

Disqus for Story of MyChantique

blog comments powered by Disqus