Friday, November 25, 2011

Idea Baju Sanding

Wah2..lama nya tak tulis blog..rindu2 kat blog ni..busy sangat 2-3 minggu ni..nak sakit2 dah..tidur tak cukup, rehat tak cukup ..huhu..Finally, setelah 8 x UAT bersama user, dan pagi tadi dah demo kt Dato' KP JPJ, Dato' Solah..Alhamdulillah, all run smoothly.. Kudos to all  IDM Team..:-)..penat lelah berbaloi..Tengah pening sebenarnya ni, take time sekejap nak tulis blog. 

Esok Masha & Mr.EverDale nk pergi JB, nk pergi Butik Pengantin Izad kt sana plak..2 minggu lepas Mr.EverDale turun Ipoh, pilih and fitting baju pengantin..Mula2, ikotkan nak save bajet guna design baju pengantin yang dah sedia., tapi tiba2 ternampak baju pengantin yang ditempah oleh pengantin yang lain, memang Masha tak tahan sangat tengok design baju pengantin yang didesign baru tu. Last2, lepas discuss dengan Mr.EverDale and dapat kautim dengan Kak Laila, owner butik tu, dia agree nak bagi less rm100, supposely kalau design baju lain kne rm200, Masha dpt rm100 je..best2..sbnarnya dah boring tgk design baju pengantin yang mostly kebaya/jubah labuh,.then Masha request nk design macam baju kurung moden, ala2 baju Salma Mentor di AIM ' 11 baru2 ni..
 Wan, pinjam gambar ye..hehe..

Sangat suke design kain, macam baju di bawah ni punya kain ye..yang tak kembang sangat dan tak meleret sangat..tunggu dan lihat ye..
Disebabkan baju nikah Masha dah siap, tak sempat nak tukar design dah..takpe la..hehe..tak sabar2 nak pergi fitting baju nikah dah..:-)..lagi 2 bulan...Alhamdulillah, semua yang perlu dibooking, sudah di booking..dokumen2 pon dah settle..

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

~ You Might Also Like~

Related Posts with Thumbnails

Disqus for Story of MyChantique

blog comments powered by Disqus