Tuesday, November 29, 2011

Artwork suda sampai..

Tq to Kak Zai, sbb berjaya juga draw as per requested. Masha dah tempah art ni awal bulan aritu, n cepat je kak zai siapkan. Urgent nk art work ni because nak masukkan pada kad kawen yang Masha tempah nnti. Fyi semua rakan2, Kak Zai ni my ex-officemate, kak zai mmg sangat berbakat..sekarang dia dah fulltime ambil tempahan lukisan kaligrafi, kartun2 pon dia boleh buatkan. Kalau pada sesapa yang nak tempah boleh contact Kak Zai kt blog LukisanKaligrafiMurah dia, n kalau nak tengok2 design ArtWork Kak Zai, bley tgk kt page FB Kak Zai-Lukisan Kaligrafi ni..

 dah tak surprise dah, hehe, xpe2 nak tunjuk gak..tak sabar2..

Masha, dah sempat siapkan Tunjuk Arah ke rumah Masha and rumah Mr.EverDale time majlils nnti based on this ArtWork, edit guna Photoshop..
 ok tak?..

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

~ You Might Also Like~

Related Posts with Thumbnails

Disqus for Story of MyChantique

blog comments powered by Disqus