Friday, April 20, 2012

Surprise!!

Lately busy sangat..dari last week lg, ade Test Image Processing, then kt office ade meeting perbentangan prototaip sistem plak, weekend enjoy celebrating mama birthday..This week plak sambung meeting kat office ni plak, dengan quiz Algo, Assignment Algo cam pengsan nak buat. Condition badan pun tak berapa ok-demam, batok, flu, sore throat..siap 4 in 1 package..Ni sume pasal Algo..hehe salahkan algo plak kn, study punya pasal la. Tak cukup tido, tak cukup rehat. Then semalam, lepas habis je kelas Algo -quiz, balik2 je Mr.Hubby bagi surprise...Ape dia..?..It is Balloons...Masha sangat suka dan teruja kalau dapat tengok belon ni, mengalahkan budak kecik la..kalo compare Roses, Chocolate and Balloons, Masha preferred pilih ballons..suke sangat2..suke tengok dia floating2..:-) Walaupun badan n otak penat dengan kerja siang, malam plak quiz/test, teros happy + excited tgk balloons..TQ sangat Mr.Hubby, yang telah menceriakan diri ini..Love u very2 da lorry la...(^_^)




Malam semalam juga after kelas Algo, 1st time memberikan perkhidmatan memakai inai kat orang. Sebenarnya memang dah lama nak ambil upah pakaikan inai ni, just busy je. Ni pun menjadi bahan experiment pertama Masha. Walaupun badan penat, hasilnya boleh tahan jugak la. Thanks to adik2 ni sebab mempercayai Masha untuk pakaikan inai dijari. Adik Wa ni roomate anak buah Masha kt opis ni, Cik Ina, nak bernikah sabtu ni. Untuk khidmat orang pertama ni, Masha tak ambil upah lagi, sebab tak tau nak ambil berapa. Adik Wa ni belanja makan kfc, jadi la. Adik Wa ni request inai taknak crowded sangat, nak simple2 n kalau bley kat kuku dia taknak Masha bubuh inai lagi sebab katanya dia nak pakai kat kampung dia nanti. cukup la sekadar corak bunga2 an je..Next time insyaAllah kalau ada rezeki dan kesempatan, nak continue buat khidmat pakaikan inai ni. Dan ini hasil nya.




                                                                       Tangan before
                                                                         Tangan After

So, the conclusion..all you can Do It Yourself - DIY..(",)..tq..siapa yang memerlukan khidmat inai ni boleh lah contact masha di fb..:-)

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

~ You Might Also Like~

Related Posts with Thumbnails

Disqus for Story of MyChantique

blog comments powered by Disqus