Monday, June 18, 2012

My Hectic Month-June

As-salam, 

Bulan June ni baru nak masok 1 entri, disebabkan bulan ni terlampau busy..huhu..(bila nk dpt baby kalo every month cmni)..sampaikan badan ku tidak dapat dimanjai langsung..kesiann...rasenye waktu berjaga lagi panjang dari waktu tdo kot..kesian si badan..kesian juga kt mr.hubby yang terpaksa tidur sorang2, sebabnya wife nya asyik la dok kt workstation, menghadap assignment + project..sorry ye b..bulan depan kita rehat puas2 tambahan pula nak Ramadhan hampir menjelma..selalu pujuk si badan dan si hati : takpa2, sakit2 dahulu senang2 kemudian..semoga usaha selama ni berbuahkan hasil..insyaAllah..
 

Semester ni hampir habis, dan alhamdulilah sudah 3 semester (1 tahun setengah) bertungkus lumus study partime kerja..semuanya berjalan seperti yang dirancang, jika tiada halangan insyaAllah akan tinggal 1 semester je lg untuk habiskan pengajian Master in Comp. Science ini..Doakan saya berjaya ye kawan2.

Mood time menulis entri ni- memang takde mood langsung nak buat kerja disebabkan baru je lepas 1 beban tadi ( baru lepas submit special topic- draft untuk thesis). Badan, bahu saket, mata merah, muka tak bermaya. Bukanlah disebabkan buat kerja last minit, tapi disebabkan workload yang kena push banyak sangat dalam 1 masa. Teros hang..huhu..tp takpe, dah lepas..tunggu presentation and result je nanti..



ni baru thesis Special Topic, belum lagi buat dissertation or phD..impian di hati ada nak sambung phD..insyaAllah. Wish me luck ye kawan2..Familia n my other half, tq sangat2 sebab understanding n by support . Love u all la...

p/s : ada lg 2 project kne settle bulan ni..huhu..bertahan la masha ye..Jiayou!!

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

~ You Might Also Like~

Related Posts with Thumbnails

Disqus for Story of MyChantique

blog comments powered by Disqus