Wednesday, September 19, 2012

No WordlessWed..

As-salam, 

Selalunya hari Rabu merupakan entri yang tiada ayat, hanya gambar yang berkata2, tetapi harini Masha nak tulis sesuatu. Apa2 pun nak bagitau hari ini buat pertama kali hidup sebagai wife kepada en.Hubby,dan buat kali pertama malam ni akan balik kje dan tidur sorang2..disebabkan en.Hubby terpaksa kena pergi outstation..huhu..hampeh..nak ikut tak dapat..Masha rasa harini sangat lemau, badan terasa seram sejuk (ala2, diluar rasa sejuk, di dalam rasa panas) cam gitu la..malasss sangat..n rindu..nampak macam mengada2 kan.hakikatnya Masha terasa sangat rindu time ni..huhu..rasa memang tak bley nak separate jauh2 dengan en.Hubby..huhu..padahal bukan pergi jauh mana pon, outstation ke kg halaman en.Hubby je, tapi tetap rasa macam kena tinggal..huhu..takpe la..dari dok meronta-ronta dan meroyan2 ntah macam hape,baik dengan ini Masha doakan semoga suamiku-En Syahrul Azmeer selamat pergi dan selamat pulang dan jaga diri b untuk syg k..kita jumpa esok n take care luv..mish u..
This is myDimple..(",)
tengah drive macam skema nye..kerusi rapat giler..lenguh katanya..

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

~ You Might Also Like~

Related Posts with Thumbnails

Disqus for Story of MyChantique

blog comments powered by Disqus