Thursday, December 6, 2012

Our little Caliph in 6 weeks 5 days...



Last Friday 30/11, ade appointment dgn Dr.hanie..sbb nk confirm our little caliph sehat membesar ke x..sbb last check up- time tu scan nk confirm preggy still xnmpk pa pe lg..xsilap time tu bru 4 weeks ++..mmg xnmpk la kn..so last week g check up lg..sgt excited nk jumpa 'dia' + takot pon ada..Finally, our little caliph memunculkn dirinya, walaupun bru sebesar kacang pea..so cute..kalo perasan dalam pic tu yg color itam macam sebijik kacang merah tu la 'dia'..

Btw, a day before pegi scan tu, masha siap bley termimpikan yang masha ni dah bersalin..n its a gurl..sweet baby gurl with double dimple..dia senyum je kat masha..subhanallah..walaupun still early to know the gender of my baby, masha n hubby xkisah la baby boy/gurl yg bakal dilahirkan nanti..yang penting biarlah our little caliph ini membesar dengan soleh/soleha, sehat, sempurna, cute n happy..:-)..dan pg tu siap test guna upt lg..haha..sebab byk upt spare kt rmh..kali ni double line nmpk clear..:-)

Alhamdulillah..skrg masha dh nk msok 8weeks..dan xde lg morning sickness yg teruk2..juz rase mual je n xleh bau org mengoreng sgt..doakan masha n baby sehat2 ye..tq all..

Published with Blogger-droid v2.0.4

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

~ You Might Also Like~

Related Posts with Thumbnails

Disqus for Story of MyChantique

blog comments powered by Disqus