Wednesday, January 16, 2013

Happy Birthday To Me..26th..

As-salam,

Semalam, bersamaan 15 January 2013/ 3 Rabiul Awwal 1434 H merupakan hari lahir masha yang ke 26..huhu..cepat nye masa berlalu..Alhamdulillah. dan syukur sangat ke hadrat Illahi kerana masih diberi peluang untuk menikmati kehidupan di bumi Allah tercinta ini..Masha rasa happy sangat semalam kerana buat 1st time nye dapat celebrate berdua je dengan suami tercinta Mr. Syahrul Azmeer..before ni celebrate, tp sebagai bf/tunang ..hehe..tahun ni celebrate berdua sebagai suami isteri, insyaAllah next year bertiga pulak with baby..

Kelmarin n semalam hampir setiap minit, hubby Masha akan cakap.."Happy Birthday, Sayang",.walaupun belum birthday lagi, asyik la ulang wish tu..masha pon senyum n tq + kiss..suke..:-)..semalam tepat lepas Maghrib, MIL Masha pertama sekali wish..then diikuti hubby Masha..time drive kt Elite tu jugak dia wish n doakan Masha..sangat terharu..TQ sangat bb..time tu ktorang otw nak pergi Johnny, Alamanda nak celebrate birthday katanya..ikot timing Islam, lepas Maghrib dah masok hari esok nya..



So, here..I just wanna wish thank so mucchhhh  for all the warm and sweet wishes and doa on my birthday..Semoga segala doa dan ucapan kalian dimakbulkan dan semoga kalian dirahmati Allah selalu..Total Masha calculate..haha..tetiap tahun mesti kira, ada la dalam 110 wishes + kt fb, email, sms, call..VC UiTM pon wish jugak tau..hehe..antara yang terawal gak la..12.04 am..hehe..check2 email esok nya ada orang wish..

Lagi satu good news, 2 orang kawan Masha time sekolah dlu, Faezah my best friend bersalin semalam juga..alhamdulillah..dapat baby gurl pukul 12.07am..n orang lagi Nurul Amalina  pon bersalin semalam jugak..baby gurl jugak..alhamdulillah..semoga baby mereka menjadi muslimah yang solehah..aminn...
Azam tahun 2012 sudah termakbul dan DOA dan HARAPAN Masha tahun 2013 ni, SEMOGA Masha dapat melahirkan zuriat yang sehat, sempurna, pintar, cergas, soleh/solehah serta SEMOGA Allah permudahkan urusan bersalin nanti..SEMOGA Masha dapat menjadi seorang isteri n ummi yang taat, baik, rajin, sehat dan SEMOGA impian Masha nak bukak bisness buat bunga telur n hantaran kecil-kecilan berjalan lancar, SEMOGA kehidupan family IL n Masha, bahagia n happy selalu dan dimurahkan rezeki selalu hendakNya..dan SEMOGA Family Masha - Mama, Abah, Mak, Abah, Hubby, Makteh, Maklang, Opah, dan semua ahli keluarga IL n Masha dikurniakan kesihatan yang baik, sehat dan terhindar dari penyakit kritikal mahupun yang ringan, SEMOGA kawan2 Masha yang masih ttc berjaya beroleh rezeki zuriat yang soleh dan solehah..dan SEMOGA seluruh umat Islam di bumi Palestin dan di seluruh dunia ini, beroleh keberkatan dan rahmat di dunia dan di akhirat serta dapat hidup bahagia aman dan makmur serta dimurahkan rezeki selalu..

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

~ You Might Also Like~

Related Posts with Thumbnails

Disqus for Story of MyChantique

blog comments powered by Disqus