Friday, February 15, 2013

Syukur..Alhamdulillah..

As-salam, 

Harini 15/2/2013 , genap setahun Masha bekerja di UiTM..dan harini juga merupakan hari Jumaat dimana result final Master of Science (Computer Science) Masha dah keluar..syukur alhamdulillah..unsangkarable..Masha pass with flying colors.. lepas dari target Masha selama ini..syukur sangat..pagi2 tadi buka je email, terus menangis tengok result sendiri n tros call hubby..

Masha nak ucap banyak2 terima kasih kat family Masha especially, hubby Masha-Mr. Syahrul Azmeer yang banyak support & berkorban untuk Masha, my parents in law- mama n abah, my parents- abah & mak, sibling , officemate, and friends yang banyak bagi support & tunjuk ajar..serta supervisor Masha - Dr. Hj. Mazani Hj. Manaf & exerminers- Mr. Hafidz & Dr.Elaiza..hehe..dah mcm acknowledgement plak kan..tak kesah la..tapi Masha happy sangat harini..Shukran Jazilan (ﻼﻳﺰﺟ اﺮﻜﺷ)..Ya Allah..



 

2 comments:

  1. Congrats masha! Tumpang gembira sama2. Kita nak ambik semangat masha utk study :) semoga success selalu. *admire ur strength n wisdom* -sabrina, renesulau@yahoo.com-

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

~ You Might Also Like~

Related Posts with Thumbnails

Disqus for Story of MyChantique

blog comments powered by Disqus