Friday, March 20, 2015

Assalamualaikum Adik Baby.. 12 weeks..

As-salam,

Ni last week punya cerita...Jumaat lepas 13/3/15, tros buat appointment dengan Klinik Perdana with my favourite Twin Doc, Dr. Hanie..Kali ni, Mr.Hubby bagi permission untuk checkup pregnancy and baby kt klinik swasta je..katanya kesian tengok Masha selalu pegi checkup sorang2, tunggu lama2, dulu kat Klinik Kesihatan.

Last check aritu time nk confirm preggy ke tak kan, dan aritu scan time 4 weeks ++ xsilap, kali ni 2nd scan time baby dah dekat 12weeks (3 bulan)..Alhamdulillah, baby membesar dengan jayanya.. siap guling2 lagi dalam tu, yela space besar lg kan, bleh la nk pusing2..see..dah full developed all the vital organs..macam kepala, tangan dan kaki pon dah nampak..syukur alhamdulillah..heartbeat pon dah dpt dengar..

Ummi n babah doakan semoga sayang sentiasa dipelihara olehNya semasa dalam kandungan Ummi, semoga Allah tetapkanlah ke dalam hati iman kepadaNya dan kepada rasulNya, semoga Allah sempurnakanlah akal, fizikal, rupa yang baik dan sempurna..Dan permudahkan Ummi untuk melahirkan sayang secara normal kali ni..InsyaAllah..Aminn..

5 comments:

  1. congrat...semoga semua selamat sehingga besalin amin

    ReplyDelete
  2. :)
    syoknyehhh..nak dapat adik dahh kakak BAM. ke dah xleyh panggil BAM? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. xtau la nk panggil ape..panggil KAM kot..Kakak Annur Marissa..hehe..

      Delete
  3. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

~ You Might Also Like~

Related Posts with Thumbnails

Disqus for Story of MyChantique

blog comments powered by Disqus