Monday, October 5, 2015

Adikbaby dh motak..

As-salam..

Arini dah masuk 17hari berpantang dan adikbaby pon dh berumur 17hari..so far..alhamdulillah..adikbaby senang dijaga dan tak banyak pe el macam kakaknya dulu  time  berpantang..pada hari baby ke 8hari, Masha baru start berurut 3 hari berturut-turut..dan pada hari baby ke 10hari, makcik  urut tu cukurkan rambut adikbaby..dan adikbaby sangat behave..diam je dia..tidur..so senang la nak bercukur..so di sini Masha attached pic skali, kot2 la nanti adikbaby nak tengok ke..hehe..

p/s: huhu..counting days..now cravings for coffee n tea (kne pantang caffein..sabo je la..)

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

~ You Might Also Like~

Related Posts with Thumbnails

Disqus for Story of MyChantique

blog comments powered by Disqus