Monday, October 19, 2015

Adikbaby dh sebulan..Alhamdulillah. .

As-salam..

Sekejap je masa berlalu..Adikbaby pon dh masok 30hari semalam..18 Oct 2015..Alhamdulillah, sesi berpantang kali ni Masha rasa Masha sangat cool, takde nk pressure2(kalo baby taknak tidur time pagi2 buta)..Juz follow the flow sebab dah penah experience before this dan dh dapat membaca pe'el baby2 tengah dalam pantang ni  dimana mereka masih tak dapat bezakan siang dan malam..so, jangan lah marahkan baby2 ni..layankan aje..Adik Maya ni pon alhamdulillah mudah dijaga..esok baru  nak pergi KKIA di Ipoh ni untuk cucuk sebulan dia..hopefully dia behave la esok ye..daa..enjoy the pic..



3 comments:

  1. just nak share dengan masha. bleh try tengok FB Baby Language. akak tu kaunselor untuk macam penjagaan baby. dia ajar cara nak tenteramkan bby especially yg baru lahir. bagus jugak teknik dia.maybe bleh apply in case baby mengamuk.hehehe.husna dah terlambat.hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang husna share aritu eh..yg bedung baby n shuuuuu2 kan dia kan..ade buat kt baby ni..pkai kan dia bedung zip tu..tros diam n tdo..baguihh..berkesan teknik dia..

      Delete
    2. ank husna yg 2nd tu smpai skang babysitter buat cmtu tau.hahaha..tp dia bedung jelah.yg shu2 dia tak buat la.rasanya budak lg cepat tidur kalo bising2.kalo dodoi2 tak jalan jugak,dia balut bedung dgn kain batik teros tidoq.kat umah slalu lupa nak buat sbb msa dlu x amalkan kan.hehehe.kecik2 bleh la nak kepit celah ketiak buat camtu.hahaha

      Delete

There was an error in this gadget

~ You Might Also Like~

Related Posts with Thumbnails

Disqus for Story of MyChantique

blog comments powered by Disqus