Friday, June 3, 2011

Simple dinner for home alone..

Weekend ni Masha keseorangan di rumah, disebab kan house mate semua balik kampung. Masha pun plan ingat nak balik Ipoh this weekend, tapi disebabkan kesempitan kewangan sebab Wully sakit (accident sikit) xoxo, so tak jadi la balik. So, aktiviti weekend berseorangan ini ape lagi. Main masak2, makan sorang2, layan mubie, buat bunga telur..hehe..dok rumah..jimat..hehe..So, malam ni Masha masak Macaroni Goreng Sea food. Malas cerita banyak. Enjoy the picture.

Brand San Remo favourite. Sebab kalau rebus, xlembik sangat, kenyal2 je...

Hidangan untuk 5 orang, tapi makan sorang2. Boleh panaskan untuk makan esok..:-)

Zoom in. Takde la sea food sangat sebenarnye, just yang seafood nya ialah udang dan crab ball je..:-)

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

~ You Might Also Like~

Related Posts with Thumbnails

Disqus for Story of MyChantique

blog comments powered by Disqus