Saturday, July 23, 2011

Weeding Kavitha

Korang pernah pergi kenduri kahwin bangsa lain la?..Masha pernah le jugak de experience, masuk ni dah 2 kali dah la..First time dulu, ikot abah pergi kenduri kawan dia kt kuil lagi..makan tosei + kuah ape ntah..makan atas daun pisang ok..mmg best..lepas mkn buang..snng..kali ni Masha attend kenduri kawen ex-officemate Masha time kerja kt Mimos dulu..dulu time kt Mimos xde plak dia ade bf ke, tgk2 dah nak kawen..

Happy to hear about that. Then Masha, with other ex-mimosian pergi ke kenduri Kavitha kat dewan MPSJ. Dah macam kenduri kawen orang melayu pula. Masha tgk dari cara diorg susun pelamin, pintu gerbang, meja tetamu dan makanan , seriously dah design macam kenduri orang melayu yg dibuat kt dewan..Ok, tanpa berceloteh panjang, just enjoy the pic:

Beras yg ditabur dan disusun berwarna warni di hadapan pintu gerbang masuk

Me with Fazlie & Izan

View Stage Dais almost same with Malay wedding right?

Kavitha berarak masuk ke dewan, pengantin lelaki sudah tunggu di atas stage.

Melalui upacara round around the fire with her mother, brother and hubby (biase tgk dalam citer hindustan je, la ni tgk real punya)

Yeay..dah settle, kavitha tgh bersanding..

Bergambar time with the bride. From left: Fazlie, Mr.Ranjit, Kavitha, Izan, Me, and Alena.

Me, wearing Punjabi suit. 

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

~ You Might Also Like~

Related Posts with Thumbnails

Disqus for Story of MyChantique

blog comments powered by Disqus