Thursday, July 7, 2011

SubhanAllah..

Sorry, lama sikit tak update. Busy dengan test case yang banyak kena settle kat office ni. Di sini Masha nak share 1 gambar. Gambar ni classmate master  Masha, Addib punya. Gambar ini diambil di kampung Addib.


Kelihatan kalimah Allah pada daun pokok manggis di kampung Addib. Menurut Addib, daun ni tak gugur macam daun yang lain. Sampai la ada budak-budak nakal yang mencabutnya dari pokok manggis. Nasib sempat ambil gambar. Tengok dari kalimah Allah ini, mungkin dibuat oleh semut ataupun anai-anai, untuk buat sarang, mungkin. SubhanAllah.

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

~ You Might Also Like~

Related Posts with Thumbnails

Disqus for Story of MyChantique

blog comments powered by Disqus