Friday, December 30, 2011

Pindah Rumah

Arini, last day kerja untuk tahun 2011 ni, pejam celik pejam celik dah dekat setahun 2 bulan dah kerja kt htp ni, and dah masuk 2 tahun setengah dah kerja after grad 2009 dlu..sekejap je masa berlalu..tinggal 1 setengah hari je lagi menjelang 2012. Banyak suka duka sepanjang tahun ni. Nanti esok Masha compilekan sekali semua summary 2011..

Semalam, officially date Masha berpindah kt rumah baru yang bakal menjadi rumah kami after nikah nanti, but buat masa sekarang Masha stay sana dulu sebulan ni. Penat sangat pindah rumah ni, dah le kena angkot barang turun dari rumah lame, then kne angkot naik rumah baru plak. Siap amik mc lagi nak pindah rumah..hehe..Naseb Along and his labour datang tolong. Pk blik, kelako le plak. Rumah baru Masha ni level 14, n dapat parking lot kat level 5. Parking lot dia dah le berpusing2, naik pening nak cari tempat parking. Smlm je bape kali dah berpusing2 cari parking tak jumpe.Nak kuar dari apartment tu lak, nk touch bagi palang tu bukak pon tak sampai.Pujuk hati cakap xpe, lama2 ok la nanti baru2 memang xbiase..

Time nak keluar rumah lama, rasa sayu le plak. Tapi dalam hati excited nak masuk rumah baru.Tak sabar2 nak cat rumah, decorate rumah. Cat dah beli dari last week lagi. kalo ikot plan, tema rumah Black, white n red..Tunggu dan lihat..slow2 dlu..dengan preparation nak nikah lagi, macam2 pk..hopefully semuanya berjalan dengan lancar..wish me luck..new year, new life, new status and new beginning..Jiayou Masha!!..
 rumah lame..barang2 dah siap packing, nk kne angkot..

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

~ You Might Also Like~

Related Posts with Thumbnails

Disqus for Story of MyChantique

blog comments powered by Disqus