Monday, April 8, 2013

Mengambil Tempahan Membuat Ribbon Rose dan Gubah Duit Mas Kahwin

As-salam, 

Setelah banyak permintaan dari orang ramai, dan ditambah tolak dengan kerja harian Masha. Dengan ini Masha secara sukenya sudi untuk mengambil tempahan untuk membuat ribbon rose dan mengubah duit mas kahwin. Actually, kalau ikutkan hati nak je amik tempahan buat bunga telur crepe paper tu..boleh memang boleh, tapi mengambil masa yang lama..contoh, Masha ada amik tempahan buat bunga telur tu utk best friend Masha, tapi dia dah order lama la..and Masha akan amik masa dalam 5-7 bulan untuk siapkan..lama kan..tu la limited order je untuk bunga telur. Kalau hantaran plak, so far, takde sape lagi amik tempahan. Masha just buat untuk saudara -mara n adik beradik je..

Tapi, kalau ribbon rose & duet mas kahwin ni Masha boleh siapkan cepat..sebabnya simple je..Lagi pun, Masha ada buat tutorial dalam blog Masha ni..So, kepada sesiapa yang ingin mengambil tempahan, boleh la pm Masha kt fb Maisharah Suhaimi ye..TQ very much.

 Gubahan duit Mas Kahwin

Ribbon Rose

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

~ You Might Also Like~

Related Posts with Thumbnails

Disqus for Story of MyChantique

blog comments powered by Disqus