Tuesday, May 7, 2013

Pureen Stock Clearance Promotion- 20-21 April 2013

As-salam,

Selamat Berbulan Mei..hehe..dah lama rasanya tak membebel dalam blog ni. Busy plak lately end of April lepas, dengan UAT project eP ni, baru lepas 2 modul, ade lg 7 modul incoming..huhu..sempat ke tak sempat before nak deliver nanti..xtakpe la..naseb ade pembantu yang rajen menulis ini..hehe..abaikan kerja2 opis..

Harini Masha nak story pasal 1st experience pergi ke Sale Promotion ni..saje je nak tengok, betol ke murah..lagipun, baby dah masuk 7 bulan ni, barang2 baby yang basic banyak tak beli lagi..ape lagi..memborong semuanya la kat sini..alang-alang kan..actually, banyak dah terlepas expo mummy n baby..aritu kt Mid Valley n Stadium Melawati pon tak sempat nak pergi..Naseb dapat tau pasal Pureen Sale ni..Mula2 dah sampai area PJ tu, tengok banyak sangat kereta park jauh2..huhu..dah le panas..dengan perut pon dah makin membesar..tapi alhamdulillah, dapat parking dekat la jugak dengan warehouse Pureen tu..


Banyak btul la orang yang datang, ada yang dah amik2 barang/baju baby n duduk kat satu sudut, pergi pilih balik mana yang ok..maybe diorg grab je dlu..sebab ramai orang kan..Masha plak xtau nak beli mana satu dlu, pilih je baju..nasib ade bawak list barang2 baby yang nak dibeli..apa2 pon, enjoy da pic sekitar warehouse tu.



Tengok tu, nak berebut dengan mak bapak orang, n mak2 buyung sekalian..sabo je la..hasil tangkapan haritu sangat memuaskan..murah kot baju baby je rm3, seluar rm3..mana nak dapat, kalo kt Jusco mau nye sepasang ni minima pon rm15 kan..hehe..sangat puas hati..barang baby newborn till 4 months almost 85% dah beli..tinggal nak topup2 je lagi mana yang takde..total lost pada hari tu ialah RM 257 je kot..sangat berbaloi..baju baby dapat 8 pasang + lain2 miscellaneous..happy2 walaupun a bit penat berebut dengan orang ramai..baby sangat active tergolek2 dalam womb ni..alhamdulillah..hubby kata, baby happy sebab kte dah shopping barang dia..hehe..ye la bb, semoga anak ummi ni membesar dengan soleh/solehah dan sempurna serta cerdik..:-)

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

~ You Might Also Like~

Related Posts with Thumbnails

Disqus for Story of MyChantique

blog comments powered by Disqus