Tuesday, June 18, 2013

Tempahan Bunga Mas Kahwin dan Ribbon Rose Bulan Mei & Jun

As-salam, 

Sejak masha buat entry mengenai tempahan bunga mas kahwin dan ribbon rose ni, makin ramai nak order..Alhamdulillah, sikit-sikit pon, boleh la lepas duit minyak pergi kerja..hehe..Kalau ikutkan tak untung banyak mana sangat, just hobby mengisi masa lapang..seronok buat benda ni, sambil2 dalam kereta otw nak balik rumah, dah siap..(",)..Hopefully, lepas ni lebih ramai lagi la nak tempah la ye..tempahan dibuka bila2 masa..amat dialu2 kan..

Duit Mas Kahwin

1. Tempahan Dari Abgku sendiri (24/5/2013): Duit Mas Kahwin Selangor
 --> Idea: Gubahan menggunakan pasu bunga plastik


2. Tempahan Dari Sazrina- officemate (31/5/2013): Duit Mas Kahwin Johor
 --> Idea: Design macam bunga tangan..boleh pegang..


Bunga Ribbon Rose

1. Tempahan Dari Zuliana (April 2013): Shocking Pink (30kuntum) --> Untuk baju tunang


2. Tempahan Dari Zana Manje (Jun 2013): Shocking Pink (24 kuntum) --> Untuk baju raya
Terima kasih daun keladi, 
Kalau suka, boleh order lagi..(",)

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

~ You Might Also Like~

Related Posts with Thumbnails

Disqus for Story of MyChantique

blog comments powered by Disqus