Wednesday, December 25, 2013

Baby Annur Swimming

As-salam..

Today cuti Christmas, so lepak rumah je..tadi petang saje je nk try bawak baby Annur mandi kat swimming pool kt bawah rumah..Swimming suit tak beli lagi..gamble je pkai rompers..
Mula2 masuk je dalam pool, baby Annur cool lagi..5 mnt lepas tu muka dia macam nak nanges..maybe sebab sejuk kot..sebab biasa mandi air suam je kt rumh..lepas pujuk2 lama2 ok..suke sangat dia mandi tau..sebab kat rumah pon dia suke swim dalam mini pool dia..

1st attempt try bawak baby Annur swimming, so far dia tak takut air..en.hubby suh campak je baby Annur dalam pool..nak bagi dia floating sendiri..tp..takott ooo..kang jadi menda lain plak..takpe..next time bawak baby Annur turun mndi lagi..

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

~ You Might Also Like~

Related Posts with Thumbnails

Disqus for Story of MyChantique

blog comments powered by Disqus