Friday, February 27, 2015

Broga Hill after burned down_090215

As-salam,

Dah lama news ni, baru nk update..sangat sedih >,< apabila tempat yang sangat segar dengan daun n rumput2 hijau telah dimamah oleh api pada 9 Februari yang lepas. Masha pon tak sure keadaan sekarang macam mana..Dulu, sebelum ada baby pernah la pergi hiking Broga Hill tu dengan Mr. Hubby dan kawan2 nya..Hopefully nanti anak2 dh skolah, bleh kot jejak kaki lagi kat sana. Dan berharap semoga pokok2 dan rumput2 di sana kembali menghijau..


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

~ You Might Also Like~

Related Posts with Thumbnails

Disqus for Story of MyChantique

blog comments powered by Disqus