Monday, June 22, 2015

Happy Fathers Day 2015

As-salam,

Weekend lepas baru dapat bersilat memasak untuk berbuka. Yelaa, time weekdays, sampai rmh pun dh dekat pukul 7pm..Masha ni bukanlah hebat sangat memasak cepat2 pon..lagi2, time2 gini perot dh berlaga dengan sinki...sabo je la..so, semperna Fathers Day semalam, 21 June 2015..En. Hubby request Lontong Kering..hehe..selalu makan time raya je..ni, Masha buatkan khas untuk dia..dalam masa 1 jam..hehe..

Semperna Fathers Day tahun ni,  just nak terima kasih sangat bebanyak kat En. Hubby, yang selama ni berjaya menjadi Suami dan Babah yang sangat ringan tulang, bertanggungjawab, caring, penyayang, penyabar, pelawak, dan macam2 pe lagi laa...Alhamdulillah, syukur sangat diketemukan dengan Mr. SA ni..hehe..walaupun dulu tak pernah terlintas pon dalam hati ni, akan berkahwin dengan dia..Jodoh dari Allah adalah yang sangat terbaik..semoga segala pinjaman dariNya ini akan kuhargai sebaik mungkin sehingga akhir hayat ini...



3 comments:

  1. Happy Fathers Day untuk si ayah tu ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ dear..jawab wakil si ayahnye..hehe

      Delete
  2. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

~ You Might Also Like~

Related Posts with Thumbnails

Disqus for Story of MyChantique

blog comments powered by Disqus