Wednesday, June 16, 2010

Nama Artis Hollywood yang susah nk sebut

Kte ni dari zaman sekolah lagi memang suka sangat lah menyanyi dan dh memang hobi kot melalak..naseb suara sedap hehe.. (angkat bakul nampak)..pa pe pon, sejak dari dulu lagi kte dh discover ade beberapa nama artis, xkira la penyanyi or pelakon yang bagi kte susah jugak la nk menyebutnya, agak berbelit jugak la lidah nk menyebut..so..di sini, kte dh kumpul kan dari pemerhatian kte selama ni..antara artis-artis nya :

1) Arnold Schwarzenegger a.k.a Arnold Susah Nk Eja

2) Sylvester Stallone

3) Natalie Imbruglia

4) Christina Aguilera a.k.a. kristina aku gila

5) Enrique Iglesias

6) Avril Lavigne

7) Kylie Minogue
 
8) Macaulay Culkin

Tula je kot..yang bagi kte le susah sikit nak sebut, xtau la bg korang kn..:-)

2 comments:

  1. for me, banyakk sampai tak hingat. haha

    antaranya, miranda cosgrove.

    btw, nk promote, lagu dia sedapp! haha

    ReplyDelete
  2. iye, mmg byk..tp yg ni just name yg bley ingat je..hehe..

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

~ You Might Also Like~

Related Posts with Thumbnails

Disqus for Story of MyChantique

blog comments powered by Disqus