Monday, February 20, 2012

Happy Birthday to me...25th

(Entry ini sepatutnya bulan lepas punye, tapi tersimpan dlm draft, xperasan..arini baru nk publish)..Huhu, lambat nye nk update. Total orang yang wish birthday 123 orang. Tq sangat2 kat semua orang, yang mendoakan Masha. Semoga segala impian Masha tercapai. Last2 week sangat busy ok, nak last2 day kje ni la belambak kje diorg bagi dengan final test class master lagi..huhu, last week je, Isnin, Rabu and Sabtu ade test. Mau nye tak kelam kabut nak study..Dengan minggu yang sama juga, module yang Masha pegang- Call Centre Management tengah System Test dengan user. Memang tak sempat la nk study kat opis kn, mlm2 la study pon.Mata dah macam panda, tidur tak cukup. Weekend lepas memang best la, betul2 nak release tension  plus dengan besday Masha jatuh ari Ahad plak kn. Supposely, weekend aritu BFF Masha plan nk pergi bercuti kt PD, diorg siap booking lagi. Tapi memang terpaksa cancel sebabnye, Masha kan test ari Sabtu tu. And lagipun tengah darah manis ni kan. Takot jadi apa2. Sorry sangat kat diorg, memang bukan sengaja nak tolak..So sorry gurls( kalo korang baca blog ni la)..huhu..

So, weekend lepas after test je, Masha n En.Tunang pergi Ikea, shopping barang rumah cket..sebenarnye motif utama nak pergi Ikea sebab nak makan meatball banyak2..(^_^)..Ini boleh dikatakan annually event la every time birthday Masha, mesti nk makan meat ball n chicken wing banyak2 sampai puas..kek xde pon xpe la..

 

Memang puas la makan. Pasni tahun depan lagi baru dapat makan lagi..Pas pergi Ikea, ktorang pergi OU, nak shopping barang2 hantaran. Kat OU, berpusing2 cari atm semata2, dekat sejam gak la..penat sangat. Rasa macam nak pengsan la. Dengan xckup rehat kan, pas jumpe shopping tak hengat dunia la..best2..dapat beli kasot En.Tunang, perfume set for both of us...kebetulan time tu dapat voucher byk sebab beli barang banyak kan..Pas pergi OU, ktorang pergi Shah Alam balik, nak makan n En.Tunang nak pergi amik HW dia. Time ni dah malam la. Masha pas makan, memang tak larat sangat teros collapse. Teros tdo dalam keter.

Wish Masha tahun ni time birthday ingt nk g i-city, nk naek roda ferris tu..ingtkan xdapat pergi la..tengok2 malam tu, En.Tunang bawak Masha pergi..best2..jadi excited cam budak2 balik..macam xpenah tengok lampu..bukannye xpernah pergi..last pergi time degree dlu..time masok free..sekarang dah kena bayar rm10 per entry on weekend night..huhu..xpe la..pas ni kalo bwk sedara mara je nk pergi..xde menda sangat pon..juz ada tmbah game2 baru la..best2..nak nek or main each game dia rm5.00 per person..tak mahal sangat..bley la..
 

En.Tunang gayat shi kit..

Nice view from above..

Perasaan time ni sangat cuak k, lagi seminggu lebih je nak nikah..huhu..macam banyak mende lagi tak settle. Hopefully semuanya berjalan seperti yang dirancang. Aminn..

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

~ You Might Also Like~

Related Posts with Thumbnails

Disqus for Story of MyChantique

blog comments powered by Disqus