Monday, February 20, 2012

Selamat Pengantin Baru..

Sekejap je dah nk penghujung bulan February 2012 dah..Pengantin Baru ke?..hehe..dah dekat 3 minggu dah bergelar Puan Masha..Tanggal 27 January 2012, jam 6.15 pm..Masha telah selamat diijabkabulkan bersama En.Hubby yg tercinta..Syahrul Azmeer Ismail dengan sekali lafaz je..walaupun terpaksa berkongsi majlis akad bersama 2 lagi pasangan lain..Naseb En.Hubby menjadi peserta pertama untuk akad..U'r the one luv..:-)..


Alhamdulillah..sangat bersyukur dikurniakan seorang suami yang sangat loving, caring, understanding & macam2 lagi la..dan macam tak percaya je dah bernikah dah pon..ingat still couple lg ke..hehe..after event nikah di Ipoh pada 27& 28 Jan lalu,. Masha silent about 3 weeks jap..nak menikmati cuti sebagai penganggur buat  masa 2 minggu lebih je..hehe..memang best..banyak sangat benda nk story dalam blog ni..preparation, benti kerja,  majlis akad, bersanding, hantaran, honeymoon..xpe2..tgu slow2 dlu..

Khamis lepas Masha dah start kerja kat tempat baru.d UiTM di hatiku..macam blur jap, sebab cuti lama kan..dari housewife jap, tros masok kerja..still rasa janggal lagi..tapi will be trying to adapt slowly..will be keep on writing soon ..:-)

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

~ You Might Also Like~

Related Posts with Thumbnails

Disqus for Story of MyChantique

blog comments powered by Disqus