Tuesday, October 29, 2013

Hi..shaye dh 3 bulan tua..

As-salam

Last Wednesday, 23 Okt..Masha bawak baby Annur pergi cucuk 3 bulan..sebenarnya risau jugak nk bawak pegi cucuk kn sebab baby Annur kn baru je baik dr demam..tinggal batok n selsema je lagi..tapi, sesampai je Klinik Kesihatan Seri Kembangan, nurse cakap xpe cucuk kalo de batok ke, at least jgn demam..kalo demam diorang xkan cucuk..

Alhamdulillah, sehingga ke hari ini dr lepas cucuk aritu, baby Annur xdemam..good girl. .nanges pon beberapa saat je..pastu sengih2..ape je..xsaket kot..baby Annur kan kuat macam ummi nye..hehe..berat baby naik: 6.10 kg, n panjang sangat obvious naik till : 68cm..bior bonar..sebulan bleh panjang 10cm..cepat btol tinggi nye pon..ikot babah nye la ni..xpe la sayang ummi ni semoga cepat sehat dan membesar dengan jaya nya..ummi n babah sayang kamoo..

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

~ You Might Also Like~

Related Posts with Thumbnails

Disqus for Story of MyChantique

blog comments powered by Disqus