Friday, January 16, 2015

Surprise By Him..150115

As-salam, 

Alhamdulillah, masih lagi diberi kesempatan untuk bernafas dibumi Allah ini. Semalam genaplah umurku mencecah 28 tahun..Syukur ke hadrat Illahi di atas kurniaan rezeki, kesihatan yang baik, suami yang penyayang, anak yang sihat dan cantik, keluarga yang bahagia serta semua pinjaman dan peluang ini.. InsyaAllah, akan kuhargainya dan bersyukur diatas setiap kurnia dariMu..

Semalam, Mr. Hubby buat surprise..realllly made my day..serius tak tertahan..Sebab masuk tahun 2015 ini, Masha terasa kosong..nak cakap happy tak happy, nak cakap sedih tak sedih..It seems like missing something...tu sebab time NewYear aritu macam takde perasaan, dan ini time Birthday sendiri bulan 1 plak tu..pon cam xde feeling..

Mr. Hubby ade la tanya nak apa..happy ke tak..xtau nk jawab..hurmm..pada hari Khamis, 15/01/15, pagi tu time nak masuk office, sesaje la request kt Mr. Hubby nak balloons byk2 n nak kad..at the end time nak balik, sesampai je Mr. Hubby..Masha tros ternampak balloons banyak kt sit belakang tros tersenyum..xtau nak cakap (rupa2 dia beli sungguh la..huhu..)..Terharu, Teruja, n baru rasa Happy tu datang..haha..cam bebudak plak..tp kan..tu je la mende yang Masha sukee..n happy sgt kalo dapat byk2 compare to Roses or Teddy Bear or Choc..TQ sangat2 my luv..ummi sukee..(",)..nanti belikan lagi ye..tetiap bulan..haha..love you & our pebbles so much..


2 comments:

  1. salam perkenalan dari saya.. comelnya baby gugurl awak ... kita tgh preggy baby ke-3 ni ..hope dpt gugurl comel mcm awk jugak ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Mama Adam..TQ dear..insyaAllah awak akan dpt baby comel nnti sebab semua baby memang dilahirkan comel..tcare ye..tq..:-)

      Delete

There was an error in this gadget

~ You Might Also Like~

Related Posts with Thumbnails

Disqus for Story of MyChantique

blog comments powered by Disqus