Sunday, April 17, 2011

Pemuda yang Cantik?


Well, frankly, dia ni semestinya lebih cantik dari Masha kan. hehe. untuk pengetahuan semua nama model ni Andrej-Pejic dan berasal dari Bosnia-Herzegovina. Pemuda yang cantik ini masih muda berumur 19 tahun. Andrej telah menyertai pelbagai pertunjukan model di Paris. Sepanjang penyertaan nya, seorang pereka fesyen Jean Paul Gaultier telah terpesona dengannya dan mengambil Andrej untuk pertunjukan fesyen Paris 2011. Andrej juga telah dipilih untuk menjadi model untuk Marc oleh Marc Jacobs pada tahun ini.  Andrej memulakan langkahnya dalam bidang modelling ini bermula dengan kehadirannya dalam beberapa majalah fesyen: Vogue Italia and Turkey, Candy magazine, dan Tush magazine. Dengan muka yang semulajadi jelita ini, tanpa plastic surgery pun, telah menyebabkan photographer susah untuk mengambil gambarnya supaya kelihatan lebih masculin berbanding feminin sehingga ada sesetengah orang mengelar dirinya "Femimen".


Sumber photo : Google Image

ps: Indah sungguh ciptaan Illahi ni kan, hopefully dia tak mendorong ke arah perempuan, biar la macamni pun dah ok.

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

~ You Might Also Like~

Related Posts with Thumbnails

Disqus for Story of MyChantique

blog comments powered by Disqus