Thursday, April 21, 2011

My Chantique sangat busuk!!

Rasa macam dah lama tak main application Pet Society (PS) yang menjadi kegilaan diwaktu kelas 3P dulu, melarat sampai ke kerja kat Mimos..tapi sejak this year and dah masuk HTP ni, plus dah sambung belajar balik,  dah lama rasa tak main Pet Society ni..huhu..mesti dah busuk giler My Chantique (nama pet saya ye), siap dengan lalat lagi.. 


Last week teringat plak la kan main balik..Masuk2 je, tengok dah banyak sangat improvement and add on yang admin PS dah tambah, and dah banyak kena guna Cash je nampak.. Rasa dah kekok plak nak main, dah xreti nak main dah..Bagi My Chantique makan, mandi, main2, melawat rakan2, then save..tengok la nanti lagi berapa bulan la nk sambung main blik..Sabor ye My Chantique..(",)

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

~ You Might Also Like~

Related Posts with Thumbnails

Disqus for Story of MyChantique

blog comments powered by Disqus