Monday, May 23, 2011

Happy Birthday Mr. EverDale

Hari Sabtu lepas, mama Mr. EverDale datang dari Johor, dan kakak datang dar Penang. Semua berkumpul kt rumah Along Mr. EverDale sebab malam tu nak celebrate birthday Mr. EverDale awal sikit dari exactly date 23 Mei. So malam tu ktorang pergi la Kota Damansara, Kedai Jom Cari Makan. Memang best restoran tu, makan mix Chinese + Malay food. Antara makanan yang di order oleh Kak Arin & Along, daging masak kicap, ayam sweet & sour, sotong goreng butter (mmg sgt sedap), kailan ikan masin, sup special (color merah , oren ok) ala2 macam tak tahu la nak cakap sup jenis ape, tapi mmg sedap, 6 jenis Dim Sum, dan Pau..memang best, tambah lagi dengan kerenah anak buah Mr. EverDale yang tembun tu. Memang jadi tumpuan la dia. Lagi2 meja ktorang je yang paling besar siap de lapik merah lagi, dah cam ketua gangster sedang dinner je..tapi makan kat sini memang puas hati la, boleh balik tidur dengan kekenyangan..hehe..So, malas nak cerita banyak2, enjoy the pic :

Kedai Jom Cari Makan bukan Jalan2 Cari Makan ye kawan2

Dari kiri (ikut jam) : Kailan ikan masin, Daging masak kicap, Ayam sweet & sour, Sup Special, Udang goreng butter (tiada dalam gambar)..

 Dim Sum & Pau yang sedap..

 Cumek , Cucha with Fufu..

Me, with Bu, Akak and Mama..

Kak Arin, Along and Fufu..

Khayrin Sophia a.k.a Fufu..:-)

Last but not least, Happy Birthday to my soulmate Syahrul Azmeer Ismail,hopefully you happy being with me for about 3 years and I wish we will belong together forever and love you till the end of my life.. 

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

~ You Might Also Like~

Related Posts with Thumbnails

Disqus for Story of MyChantique

blog comments powered by Disqus