Friday, May 20, 2011

Gilakan DIY

Semenjak seminggu ni, Masha sangat la suka sangat nak buat paper craft ni, bermain-main dengan paper. Rasanya dari origami, kotak, kad, envelope, bunga dan bag pun semua buat dengan kertas. Walaupun kat office kerja boleh tahan la busy. Fyi, next Monday birthday Mr.EverDale, so Masha pun telah merajinkan diri buat 3D kad and envelope sendiri..Memang jimat la, disebabkan dah nak akhir bulan kan. 



Minggu ni juga Masha dah start work on Wedding and Ngage stuff dan sememang nya stuff itu kena mengena dengan kertas la kan (",)..Masha berjaya dengan jayanya menghasilkan bunga telur sendiri. Setelah tanya feedback dari housemate, Mr.EverDale dan mamanya, semuanya bagi feedback positive so I can proceed. Balik kerja je, terus menuju ke Stationary Shop, beli kertas, harini pun pergi Popular lagi, beli kertas lagi. Habis la pokok..hahaha..So, ni lah hasil bunga telur Masha based on entry Bunga Tisu haritu.

p/s : lepas ni sesape nak tempah buat bunga telur boleh kot , tapi kena tunggu lepas majlis 2012..:-)

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

~ You Might Also Like~

Related Posts with Thumbnails

Disqus for Story of MyChantique

blog comments powered by Disqus