Thursday, July 4, 2013

Tempahan Ribbon Rose- June2013

As-salam,

Alhamdulillah, sudah masuk bulan Julai, dan next Wednesday- 10July insyaAllah, umat Islam di seluruh dunia ini akan berpuasa di bulan Ramadhan. Sekejap je rasanya, sedar tak sedar baby dah nak masuk 38 weeks..Bila anak ummi ni nk keluar ye..hehe..nak ummi puasa dulu eh..takpe2..apa2 pon, semoga di bulan Ramadhan yang barakah ini, kita semua dikurniakan kesihatan yang baik, rezeki yang berkat, pahala yang berlipat ganda dan kebahagiaan menyambut Ramadhan bersama orang yang tersayang..Alhamdulillah, ada juga customer yang berminat nk order ribbon rose lagi.

Bunga Ribbon Rose

1. Tempahan Dari Pn. Najwa 'Awatiff (Jun 2013): Dark Red (7 kuntum - 2.5 inch (6.35cm) --> Untuk baju peplum budak2..comei..Kepada sesiapa yang berminat nk beli baju raya untuk anak2, sila lah cuci mata di Ribbon & Blush..TQ.


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

~ You Might Also Like~

Related Posts with Thumbnails

Disqus for Story of MyChantique

blog comments powered by Disqus