Monday, November 11, 2013

Weekend with kenduri's

As-salam

Weekend lepas 9-10 nov, we've decided untuk blik Jb disebabkan ade kne attend kenduri my hubby punya cousin's wedding at Taman U, Skudai..at da same time ramai sedara mara hubby tak tengok baby Annur lagi kan..n mama MIL officially dh bukak firm sendiri at home. .... best2... Congrat mama..semoga ma success slalu..:-)

Kebetulan pada hari Sabtu tu, merupakan wedding my course mate time degree dulu..alang2 dah lalu Tangkak... singgah teros g mkn nasik kenduri kan..dapat la jumpa geng2 lama..Congrats Azmer n his wife..semoga berkekalan till jannah..

On Sunday, kenduri cousins at Skudai, sampai2 je dewan..semua dh kerumun baby Annur..naseb baby Annur behave sangat semalam sebab b4 pegi kenduri dh bagi dia tidur, recharge energy dulu kan..baru ade mood nk gelak2. .hehe...tahniah to my cousin Amalina Hamidi n her hubby, semoga perkahwinan ini berkekalan hingga jannah dan diberkati selalu olehNya..Aminn..
Huhu..n tak dapat nak amik pic dengan pengantin sebab kami rushing nak gerak balik Kl..pengantin sampai dewan pkul 2.30pm, kami gerak balik dalam kui 3.15pm risau sampai Kl lambat..nanti penat..n 4 da 1st time semalam..Masha drive sepanjang 4 jam- Senai-Kl..penat gile r..mule2 ibgt nk drive smpai Melaka je..tp tengok hubby ngantok n penat, siap berdengkur lg 2 beranak ni..sabo je la..hehe.. Masha continue je la drive... Alhamdulillah selamat sampai dengan jayanya..

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

~ You Might Also Like~

Related Posts with Thumbnails

Disqus for Story of MyChantique

blog comments powered by Disqus