Wednesday, July 7, 2010

Myvi Limited Edition for Ladies..

Attention Ladies & Girls..
Kepada Pencinta Color Pink aka Merah Jambu..
Here's special to you..
(walaupun Masha tak brape suka color pink)


1.3L Myvi (Mvvi LE) edisi terhad yang memiliki ciri-ciri sporty tetapi bergaya bersesuaian untuk pemandu wanita. Model itu dikeluarkan khas untuk memenuhi permintaan dan cita rasa golongan muda dan wanita bandar.


Yang nampak obvious kat sini, semestinya color pink kan (kalau tak minat color pink, ada pilihan hitam dan putih).Harga pun boleh tahan RM48,100-RM48,600 je. Interior di dalam di karpet pintu ada macam design2 bunga sikit. Di sebabkan ladies ni suka tengok cermin, ade cermin extra kat sit pemandu dan sebelah pemandu..Urrmmm...lagi, bawah sit pemandu dan sebelah pemandu kat kaki ada lampu..dan macam2 lagi la, bley tengok kat atas ni..hehe..nampak sangat feminin la..So, apelagi..dapatkan segera sementara stock masih adaaa...

Credit to Kosmo and Perodua....For more information, visit here http://www.perodua.com.my/index.php

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

~ You Might Also Like~

Related Posts with Thumbnails

Disqus for Story of MyChantique

blog comments powered by Disqus