Friday, July 9, 2010

Pengakuan Ariel-Cut Tari-Luna Maya

Cerita kes pasal video Ariel ni dah lame dah Masha ikuti, sejak start dari  Ariel tu kena tangkap la kan,.Tak tau le nak percaya ke tak. Masha baca paper Kosmo hari ini, yang cerita pasal Cut Tari minta maaf  secara terbuka, lepas tu Luna Maya pun nak minta maaf juga (tapi tergagap-gagap). Masih tak boleh nak simpulkan lagi la kan sebab Ariel masih tak mengaku pasal video tu. 


Tapi, dalam pukul 8 lebih la tadi, Masha tengok berita kt TV3..Akhirnya, Ariel mengaku yang 'mamat' dalam video tu ialah dia..kan senang dah mengaku..buat penat je orang nak siasat le, buat penat la Cut Tari dan Luna menangis minta maaf, patut la pun kan sebab diorang dah rase bersalah. Yang sporting nye kat sini, suami si Cut Tari tu, cool je maafkan Cut Tari siap dia cakap lagi, "Semua orang ada berbuat salah, kita harus memaafkan perbuatan seseorang"..hehe..tu jela nak reveal kan untuk malam ni. Tak pernah-pernah lagi la Masha tulis pasal gosip artis ni kan.Dah boring sesangat la ni..huhu..

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

~ You Might Also Like~

Related Posts with Thumbnails

Disqus for Story of MyChantique

blog comments powered by Disqus